Benodigde ingrediënten:
- 250 g pasta
- 200 ml room (33%)
- Citroensap (naar smaak)
- 200 g rode kaviaar
- 10 g ongezouten boter
- 5 g nootmuskaat
- Zout (naar smaak)
- Verse kruiden (voor garnering)
Stapsgewijze procedure:
- Kook de pasta in gezouten water tot deze al dente is volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
- Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de room toe en laat zachtjes sudderen, af en toe roeren.
- Voeg eventueel citroensap toe voor een frisse smaak. Meng goed.
- Haal de pan van het vuur en laat iets afkoelen. Voeg vervolgens voorzichtig de rode kaviaar toe en meng zachtjes.
- Doe de gekookte pasta bij de saus en roer goed door zodat de pasta de saus opneemt.
- Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
- Serveer de pasta op borden en garneer met verse kruiden.
- Geniet van dit elegante en romige gerecht. Smakelijk eten!
- Als u een selectie kiest, wordt de pagina volledig vernieuwd.