PASTA WITH CAVIAR

Benodigde ingrediënten:

  • 250 g pasta
  • 200 ml room (33%)
  • Citroensap (naar smaak)
  • 200 g rode kaviaar
  • 10 g ongezouten boter
  • 5 g nootmuskaat
  • Zout (naar smaak)
  • Verse kruiden (voor garnering)

Stapsgewijze procedure:

  1. Kook de pasta in gezouten water tot deze al dente is volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
  2. Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de room toe en laat zachtjes sudderen, af en toe roeren.
  3. Voeg eventueel citroensap toe voor een frisse smaak. Meng goed.
  4. Haal de pan van het vuur en laat iets afkoelen. Voeg vervolgens voorzichtig de rode kaviaar toe en meng zachtjes.
  5. Doe de gekookte pasta bij de saus en roer goed door zodat de pasta de saus opneemt.
  6. Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
  7. Serveer de pasta op borden en garneer met verse kruiden.
  8. Geniet van dit elegante en romige gerecht. Smakelijk eten!