bell
user
minus
plus
bars
file-lines
cart-shopping
magnifying-glass
magnifying-glass-plus
bag-shopping
arrow-left
arrow-right
angle-down
angle-up
angle-right
angle-left
globe
calendar
star
star-half
check
sliders
caret-down
caret-right
arrow-square
x
exclamation
box
pen
box-open
store
location-dot
trash
circle-play
cube
play
tag
lock
envelope
facebook
pinterest
instagram
snapchat
youtube
vimeo
shopify
tumblr
tiktok
star-empty
Benodigde ingrediënten:
250 g pasta
200 ml room (33%)
Citroensap (naar smaak)
200 g rode kaviaar
10 g ongezouten boter
5 g nootmuskaat
Zout (naar smaak)
Verse kruiden (voor garnering)
Stapsgewijze procedure:
Kook de pasta in gezouten water tot deze al dente is volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.
Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de room toe en laat zachtjes sudderen, af en toe roeren.
Voeg eventueel citroensap toe voor een frisse smaak. Meng goed.
Haal de pan van het vuur en laat iets afkoelen. Voeg vervolgens voorzichtig de rode kaviaar toe en meng zachtjes.
Doe de gekookte pasta bij de saus en roer goed door zodat de pasta de saus opneemt.
Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
Serveer de pasta op borden en garneer met verse kruiden.
Geniet van dit elegante en romige gerecht. Smakelijk eten!
Als u een selectie kiest, wordt de pagina volledig vernieuwd.