TURKEY ADORNED WITH SALMON CAVIAR

Benodigde ingrediënten:

  • 400 g kalkoenfilet
  • 1 potje zalmkaviaar
  • 1 avocado
  • 2 eieren
  • 50 g rucola
  • 50 g pesto

Stapsgewijze procedure:

  1. Bak de kalkoenfilet in een koekenpan tot deze gaar is (ongeveer 15 minuten). Laat afkoelen en snijd in plakjes van 0,5 cm dik.
  2. Kook ondertussen de eieren hard. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd in blokjes.
  3. Snijd de avocado in blokjes en meng met de eieren.
  4. Hak de rucola fijn en meng met de eieren, avocado en pesto.
  5. Voeg voorzichtig een paar eetlepels zalmkaviaar toe en meng voorzichtig.
  6. Smeer het mengsel royaal op de kalkoenplakjes.
  7. Serveer op bruschetta’s voor een knapperige textuur of geniet zoals het is. Smakelijk eten!