bell
user
minus
plus
bars
file-lines
cart-shopping
magnifying-glass
magnifying-glass-plus
bag-shopping
arrow-left
arrow-right
angle-down
angle-up
angle-right
angle-left
globe
calendar
star
star-half
check
sliders
caret-down
caret-right
arrow-square
x
exclamation
box
pen
box-open
store
location-dot
trash
circle-play
cube
play
tag
lock
envelope
facebook
pinterest
instagram
snapchat
youtube
vimeo
shopify
tumblr
tiktok
star-empty
Benodigde ingrediënten:
400 g kalkoenfilet
1 potje zalmkaviaar
1 avocado
2 eieren
50 g rucola
50 g pesto
Stapsgewijze procedure:
Bak de kalkoenfilet in een koekenpan tot deze gaar is (ongeveer 15 minuten). Laat afkoelen en snijd in plakjes van 0,5 cm dik.
Kook ondertussen de eieren hard. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd in blokjes.
Snijd de avocado in blokjes en meng met de eieren.
Hak de rucola fijn en meng met de eieren, avocado en pesto.
Voeg voorzichtig een paar eetlepels zalmkaviaar toe en meng voorzichtig.
Smeer het mengsel royaal op de kalkoenplakjes.
Serveer op bruschetta’s voor een knapperige textuur of geniet zoals het is. Smakelijk eten!
Als u een selectie kiest, wordt de pagina volledig vernieuwd.